Studielab begeleidt mensen om sneller te kunnen afstuderen. Je kunt bijvoorbeeld studiebegeleiding volgen maar ook een scriptiebegeleiding. Het is mogelijk dat zij aan huis komen maar vaak kun je het ook online op afstand volgen. Dit scheelt niet alleen in de kosten maar werkt in de praktijk ook nog vele malen beter. Studielab is een kennis en expertise centrum wat alleen beschikt over de beste leraren en begeleiders.

Studiebegeleiding

Met studiebegeleiding helpt Studielab mensen die het moeilijk vinden om een bepaald vak onder de knie te krijgen. Vooral op het gebied van statistieken zijn er veel begeleiders die je kunnen helpen. Dit komt omdat de meeste studenten hier grote moeite mee hebben. Er is concrete begeleiding in het halen van tentamens of scripties. Doordat er ervaringsdeskundigen en ex leraren werken ben je zo goed als verzekerd van het slagen van je opleiding. Afhankelijk van hoe ver jij zelf bent heb je een aantal lessen nodig. Dit mag je zelf bepalen Studielab helpt jou alleen bij het slagen voor een examen.

Student, Te Typen, Toetsenbord, Tekst, Opstarten

Scriptiebegeleiding

Het schrijven van een goede scriptie is een vak apart. Je hebt te maken met verschillende onderdelen waarop je dan getoetst wordt. De begeleiders van Studielab kijken samen met jou naar wat er verbeterd kan worden. Ook proberen ze jou inzichten te geven zodat je er zelf mee aan de slag kan gaan. Zo weet jij waar zij over praten en uiteindelijk moet jij ervoor zorgen dat je het goed in de praktijk brengt. Dit kan tegen voordelige uurtarieven of pakketten zodat het voor iedereen mogelijk is.

Mensen, Meisjes, Vrouwen, Studenten, Vrienden, Studie

Betaalbaar bijles volgen

Studielab onderscheidt zich van de concurrenten door de betaalbare uurtarieven en voordeelpakketten die je kunt afnemen. Al vanaf €49,95 heb je een heel uur studiebegeleiding. Daarnaast zijn alle begeleiders flexibel. Dat betekent dat je af kunt spreken wanneer het jou uitkomt. Ook buiten kantooruren en in de avonden. Begeleiding kan zowel via het online platform als aan huis worden gevolgd. Wat wil je nog meer?